Antilope Printing is een grafisch bedrijf, opgebouwd rond vier pijlers: Lay-out & Ontwerp, Offset drukken, Digitaal drukken, Veredeling/Afwerking

Onder het motto ‘An Eye for Quality’ zet Antilope haar nieuwste technologieën en talent in om op elk vlak de beste kwaliteit en de meest complete service te bieden.

Binnen onze onderneming zijn er vijf waarden die wij hoog in het vaandel dragen: Integriteit, Samenwerking, Respect, Ondernemerschap en Positivisme. Een goede samenwerking kan alleen maar tot stand gebracht worden wanneer we open met elkaar praten en we elkaar vertrouwen. Iedereen in een team moet gelijkwaardig behandeld worden. Pas dan ontstaat er een werkomgeving met creativiteit en enthousiasme waarin continu kan gewerkt worden aan verbetering.

MVO-CHARTER

Antilope streeft er voortdurend naar om de impact van haar activiteiten op het milieu te beperken en zo bij te dragen tot een duurzame wereld. In 2011 behaalden we het milieucharter Antwerpen. Op 17 juni 2016 hebben we ook het MVO-charter van VOKA mogen ontvangen.

logo

FSC-label

Van onze gecertificeerde producten is de herkomst traceerbaar en de milieuvriendelijke productiewijze gegarandeerd. Het is ook mogelijk uw drukwerk te laten voorzien van het FSC-keurmerk. Daarmee kunt u een belangrijk statement maken voor klanten en relaties die verantwoord ondernemen belangrijk vinden.

fsc

Erkend stagebedrijf

Antilope heeft het label van erkend stagebedrijf ontvangen, een kwaliteitslabel uitgereikt door het printmedia opleidingscentrum Grafoc. Een kwalitatieve stageplek biedt de cursist(e) een grotere kans op een degelijke opleiding op de werkplek en verhoogt daarmee gevoelig de kans op tewerkstelling in de sector.

grafoc

Antilope in cijfers

40000 calculaties
16000 offertes
14000 leverbons
60000 palletbewegingen

Wij houden van onze klanten

Wij werken voor een grote verscheidenheid aan klanten, allen met één belangrijke gelijkenis:
hun ambitie om het beste product in de markt te plaatsen. Past jouw firma hiertussen?